Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alper Yeğin kimdir? Aslen nereli?

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Kimdir?

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, 1984 doğumlu olan başarılı bir siyasetçi ve iş insanıdır. Doğuş Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nden mezun olan Yeğin, kariyerine hem iş dünyasında hem de siyasette önemli roller üstlenerek devam etmiştir.

Siyasi Kariyeri

Alper Yeğin, 2014-2019 yılları arasında Sancaktepe Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Üyesi olarak görev yapmıştır. Ayrıca, 2015-2019 yılları arasında CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş olup, bu dönemde yerel yönetim ve parti içindeki çalışmalarıyla dikkat çekmiştir.

İş Dünyasındaki Rolü

İş hayatında da başarılı bir kariyere sahip olan Yeğin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı Metro İstanbul A.Ş.’de üst düzey yönetici olarak görev yapmış, şehir içi ulaşım projelerine önemli katkılarda bulunmuştur. Ayrıca İBB’nin iştiraklerinden biri olan İSTAÇ A.Ş.’de danışmanlık yapmıştır.

Aile Hayatı

Alper Yeğin, evli ve üç çocuk babası olarak, aile yaşamını iş ve siyasi kariyeriyle dengede tutmayı başarmaktadır.

Alper Yeğin’in Kökeni ve Yaşı

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, uzun zamandır İstanbul’da yaşamaktadır. Ancak, aslen nereli olduğuna dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. 1984 doğumlu olan Yeğin, 2024 yılı itibarıyla 40 yaşında bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi