Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emrullah Erdinç kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Bu haberin fotoğrafı yok

Emrullah Erdinç: Gazetecilik Kariyerinin Öncüsü

Son günlerde Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken gazeteci Emrullah Erdinç, 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 46 yaşındaki Erdinç, gazetecilik kariyerine 1996 yılında Günaydın gazetesinde muhabir olarak başlayarak, Hürriyet ve Akşam gazetelerinde de çalıştı.

1999 yılında ATV Haber Merkezi’ne katılarak televizyon haberciliğine adım atan Erdinç, burada birçok önemli habere imza attı. 2005 yılında Sabah gazetesinde "Üstü Çizilmiş Kişiler" adlı köşe yazarlığı yapan Erdinç, ayrıca "Etiler Koğuşu" ve "Bir Metropol Hikayesi: Burçin Bircan" adlı kitaplarıyla da edebi alanda kendini gösterdi.

CNN Türk Haber Merkezi’nde polis ve adliye muhabiri olarak görev alan Erdinç, 2018-2023 yılları arasında Kanal D’de Haber Müdürü olarak görev yaptı. Gazetecilik alanındaki çalışmalarıyla Sedat Simavi Ödülü’ne layık görülen Emrullah Erdinç, meslek hayatında birçok ödül kazanmış olup, genç gazetecilere ilham veren bir figür olmayı başardı.

Erdinç, özel hayatını basın camiasından uzak tutmayı tercih etmekte ve evli, bir çocuk babasıdır. Eşinin kimliği hakkında bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medya platformlarında da aktif olan Erdinç, Twitter’da @emrullaherdinc kullanıcı adıyla 109.9K takipçiye ulaşarak, gündemdeki olaylar hakkında paylaşımlarda bulunmaktadır.

Emrullah Erdinç’in eser listesine göz atacak olursak:

  • Etiler Koğuşu
  • Bir Metropol Hikâyesi: Burçin Bircan
  • Parola Zehir
  • Etiler’in Oyuncak Bebekleri
  • Etiler Koğuşu 2
  • Ne Şike Bitti Ne Sevdam

Emrullah Erdinç’in gazetecilik alanındaki başarıları, azmi ve kararlılığı ile medya dünyasında iz bırakmaya devam ediyor.