Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelinim Mutfakta Zehra kimdir? Kaç yaşında?

Zehra Aygül Kahya "Gelinim

Zehra Aygül Kahya "Gelinim Mutfakta" Programında Gündeme Geldi

09 Eylül 2024 – Kanal D ekranlarında yayınlanan "Gelinim Mutfakta" programının 1446. bölümünde, yeni gelin olarak yarışmaya katılan Zehra Aygül Kahya dikkatleri üzerine çekti. Zehra, henüz bir ay önce resmi nikahı yapılmış ve düğünü ise 20 gün sonra gerçekleşecektir.

1996 Doğumlu ve Çorumlu

1996 yılında doğan Zehra Aygül Kahya aslen Çorumludur. Kayınvalidesi Nermin Kahya ile birlikte Ardahan’da yaşamaktadır. Spor geçmişiyle de dikkat çeken Zehra, 5 yıl boyunca profesyonel futbol oynamış ve sporla olan ilgisini sürdürmektedir. Yarışmaya katılma amacının, mutfaktaki yeteneklerini sergilemek olduğu ve elinin lezzetini göstermeyi hedeflediği belirtiliyor.

Polemiklerle Dolu Bir Yarışma Süreci

Zehra’nın yarışma içindeki tutumu, izleyicilerin ilgisini çekerken bazı tartışmalara da neden oldu. Programın çerçevesinde, bir makyöz arkadaşına yanlış bir hareket yapması ve ardından diğer yarışmacılardan Yeşim’e fiziksel saldırıda bulunması sebebiyle diskalifiye edildi. Bu durum, Zehra’nın katılımının ve diskalifiye olmasının izleyiciler arasında geniş bir yankı bulmasına yol açtı.

Yarışma Hedefleri ve Başarılar

Zehra, programın ilk haftasında diğer yarışmacılara meydan okuyarak Aysun ve kayınvalidesi Nurten’i elemek istediğini açıkladı. Yetenekleri ve spor geçmişi ile Gelinim Mutfakta’nın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Program süresince yaşanan gelişmeler merakla takip edilmektedir.

Kayınvalidesi ve Mesleği

Zehra Aygül Kahya’nın kayınvalidesi Nermin Kahya, yarışmada kendisiyle birlikte yer alan diğer yarışmacıdır. 28 yaşındaki Zehra, sporculuk kariyerinin yanı sıra mutfakta da becerilerini kanıtlamak için programda yer alıyor.

Zehra’nın Gelinim Mutfakta’daki serüveni ve geleceği, izleyiciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam edecek.