Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaya Çilingiroğlu sevgilisi kimdir, nereli?

Kaya Çilingiroğlu’nun Özel Hayatı

Kaya Çilingiroğlu’nun Özel Hayatı Gündemde

Ünlü futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, özel hayatındaki son gelişmelerle gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz gece Rumelihisarı’ndaki bir balıkçıda genç sevgilisi ile görüntülenen Çilingiroğlu, samimi ve romantik anlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kaya Çilingiroğlu’nun Sevgilisi Kimdir?

60 yaşındaki Kaya Çilingiroğlu, muhabirlerin "Hanımefendi yeni kız arkadaşınız mı?" sorusuna "Evet. Şimdilik." yanıtını vererek ilişkisi hakkında bilgi verdi. Evlilik planlarıyla ilgili gelen sorulara ise "Henüz öyle bir düşüncem yok. Çok erken," şeklinde açıklama yaptı.

Çilingiroğlu’nun genç sevgilisi hakkında ise kesin bilgilere ulaşılamadı.

Geçmiş Evlilikleri ve Çocukları

Kaya Çilingiroğlu, daha önce Hülya Avşar ile 2005’te ve Feraye Tanyolaç ile 2014’te sona eren evliliklerinden iki çocuğa sahiptir. Zehra (26) ve Hüseyin Kaya (18) adlı çocukları olan Çilingiroğlu, özel hayatıyla sıkça gündem olmaya devam ediyor. Balıkçıda geçirdiği romantik döngü boyunca sevgilisini öpücüklere boğan ünlü isim, sosyal medyada da yoğun ilgi görüyor.

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

1964 doğumlu olan Kaya Çilingiroğlu, tıp eğitimi almış ancak üniversiteyi dördüncü sınıfta bırakma kararı almıştır. Kariyerine balıkçılık, bar işletmeciliği, sigortacılık, emlakçılık ve borsa işleriyle devam eden Çilingiroğlu, 2019 adlı radyonun ortaklarından biri olup, bir reklam ajansının da ortağı olarak iş dünyasında kendine önemli bir yer edinmiştir.

Spor tutkusunu da unutmamak gerek; Beşiktaş taraftarı olan Çilingiroğlu, aynı zamanda iyi bir golf oyuncusu olup Klassis Golf Club üyesidir.

Kaynak: Haber Merkezi