Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Melissa Vargas annesi kim? Nereli, kaç yaşında?

Melissa Vargas ve Annesi

Melissa Vargas ve Annesi Hakkında Bilgiler

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın yetenekli oyuncusu Melissa Vargas, kökeni ve ailesiyle sıkça merak edilen bir isim haline geldi. İşte "Melissa Vargas annesi kim?", "Melissa Vargas’ın annesi nereli?", "Melissa Vargas’ın annesi kaç yaşında?" ve "Melissa Vargas kimdir?" sorularının yanıtları.

Melissa Vargas Annnesi Kim?

Ünlü voleybolcu Melissa Vargas, 16 Ekim 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Küba kökenli olan Vargas’ın annesi de Kübalıdır. Melissa Teressa Vargas Abreu olarak bilinen oyuncu, Türk vatandaşlığına 2003 yılında geçerek hem Türk hem de Küba kültürünün özelliklerini taşımaktadır.

Melissa Vargas’ın Annesi Nereli?

Melissa Vargas’ın annesi, tıpkı kendisi gibi Kübalıdır. Aile kökenleri Güney Amerika’nın Küba ülkesine dayanmaktadır. Annesi ve babası da Kübalıdır.

Melissa Vargas’ın Annesi Kaç Yaşında?

Melissa Vargas’a ait olan aile bilgileri genellikle medya tarafından çok fazla paylaşılmamaktadır. Bu nedenle, annesinin yaşı hakkında kamuya açık bir bilgi mevcut değildir.

Melissa Vargas Kimdir?

Melissa Vargas, tam adıyla Melissa Teresa Vargas Abreu, 1999 yılında İstanbul’da doğmuştur. Voleybol kariyerine Küba Kadın Millî Takımı’nda başlamış ve 2014 yılında İtalya’da düzenlenen Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’na katılmıştır. 2023 yılında Türkiye Kadın Millî Voleybol Takımı’na katılan Vargas, aynı yıl CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda gösterdiği performansla bir ilke imza atmıştır. Özellikle İsveç karşısında 112 km/saat hızındaki servisi ile Tijana Boskovic’in rekorunu kırarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi