Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merve Özbey’in eşi Kenan Koçak kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Merve Özbey’in Eşi Kenan

Merve Özbey’in Eşi Kenan Koçak Gündemde: Kimdir, Kaç Yaşında ve Ne İş Yapıyor?

Merve Özbey’in eşi Kenan Koçak, son günlerde medyada sıkça yer almaya başladı. Merak edenler için "Kenan Koçak kimdir?", "Kenan Koçak kaç yaşında?", "Kenan Koçak nereli?" ve "Kenan Koçak ne iş yapıyor?" gibi soruların yanıtları haberimizde!

Kenan Koçak Kimdir?

Kenan Koçak, 1 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi’nde Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan Koçak, eğitim sonrası hayatına inşaat sektöründe devam etmiştir. Kısa sürede sektörde tanınan bir isim haline gelen Koçak, çeşitli projelerde görev alarak önemli bir deneyim kazanmıştır.

Merve Özbey ile Kenan Koçak, 1 Aralık 2019 tarihinde nişanlanmış ve 9 Şubat 2020 tarihinde dünyaevine girmiştir. Evlilikleri boyunca güçlü bir bağ kuran çift, 2021 yılında Elif Özüm adında bir kız çocuğu heyecanı yaşamıştır.

Kenan Koçak Kaç Yaşında?

Kenan Koçak, 2024 yılı itibarıyla 41 yaşındadır.

Kenan Koçak Nereli?

Kenan Koçak’ın doğum yeri İstanbul olup, aslen başka bir yer olup olmadığına dair bilgi bulunmamaktadır.

Kenan Koçak Ne İş Yapıyor?

Kenan Koçak, Mezuniyetinin ardından inşaat sektöründe kariyerine yönelmiştir. İnşaat ve yapı yönetimi alanında uzmanlaşan Koçak, projelerin planlanması ve yürütülmesi aşamalarında önemli rol oynamakta ve bu alandaki deneyimini sürekli olarak geliştirmektedir. Ayrıca, eşi Merve Özbey ile birlikte aile yaşamında dengeyi sağlarken, kariyerinde de başarılar elde etmeye devam etmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi