Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Onur Vural kimdir? Ne iş yapıyor?

Onur Vural: TürkTraktör’ün Satın

Onur Vural: TürkTraktör’ün Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

TürkTraktör’de Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam eden Onur Vural, iş hayatındaki tecrübesi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Onur Vural Kimdir?

Onur Vural, kariyerine 1996 yılında Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’de başlangıç yaptı. Ford Otosan Eskişehir Fabrikası’nda Ürün ve Proses Geliştirme Ekip Lideri, Kalite Müdürü ve Ford Üretim Sistemi Müdürü gibi önemli pozisyonlarda görev aldı ve bu süreçte kalite ile üretim süreçlerindeki deneyimleriyle öne çıktı. 2009’dan 2014’e kadar Kocaeli’de Ürün Geliştirme ve Kalite Müdürü olarak görev yaparak, Gölcük ve Yeniköy Fabrikaları’ndaki projeleri başarıyla tamamladı.

2014 yılında TürkTraktör ailesine katılan Vural, Erenler Fabrikası’nın kuruluş aşamasında önemli bir rol üstlenmiş ve 2014-2016 yılları arasında Fabrika Müdürü olarak çalışmıştır. 2017’de Fabrika Direktörü olarak atanarak, fabrikanın World Class Manufacturing (WCM) çalışmalarında gümüş seviyeye ulaşmasını sağlamıştır.

Ocak 2020 itibarıyla, TürkTraktör’ün Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini devralan Vural, emekli olan Sedat Tezerişener’den bu görevde sorumluluk almıştır. 35 yıllık iş tecrübesini kullanarak şirketin satın alma süreçlerini yönetecek ve geliştirecek olan Vural, TürkTraktör’ün stratejik hedeflerine ulaşmasına katkı sağlaması bekleniyor.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Makina Mühendisliği bölümünden mezun olan Onur Vural, akademik ve profesyonel deneyimleriyle TürkTraktör’ün satın alma süreçlerine yeni bir vizyon kazandıracak.

Onur Vural Ne İş Yapıyor?

Onur Vural, TürkTraktör’de Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Bu rolünde, TürkTraktör’ün tüm satın alma süreçlerini yönetmek ve geliştirmekle sorumlu olan Vural, şirketin satın alma stratejilerini şekillendirerek süreçlerin etkinliğini artırmayı amaçlıyor.

Onur Vural’ın Kariyeri

Onur Vural’ın kariyeri, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’deki çeşitli yönetim ve kalite pozisyonları ile sürmüştür. TürkTraktör’deki Erenler Fabrikası’nın kuruluşu ve Fabrika Direktörlüğü gibi görevleri, satın alma süreçlerine değerli katkılar sunmaktadır.

Onur Vural Kaç Yaşında?

Onur Vural’ın kesin doğum tarihi hakkında bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden 1996 yılında mezun olduğu ve 35 yıllık bir iş tecrübesine sahip olduğu göz önüne alındığında, 50’li yaşlarının ortalarında veya sonlarında olduğu tahmin edilmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi