Pınar Hacıbektaşoğlu kimdir? Nereli, hangi partiden?

Avukat Pınar Hacıbektaşoğlu Kimdir? Son dönemde dikkatleri üzerine çeken avukat Pınar Hacıbektaşoğlu hakkında merak edilenler giderek artıyor. İşte "Pınar Hacıbektaşoğlu kimdir?", "nereli?", "hangi partiden?" ve "evli mi?" gibi soruların yanıtları: Pınar Hacıbektaşoğlu Kimdir? Pınar Hacıbektaşoğlu, 1972 yılında Ağrı’da doğmuştur. İlkokul eğitimini Ağrı 15 Nisan İlkokulu’nda 4. sınıfa kadar tamamladıktan sonra, ailesiyle birlikte 1980 darbesi sonrası […]

Pinar Hacibektasoglu kimdir Nereli hangi partiden

Avukat Pınar Hacıbektaşoğlu Kimdir?

Son dönemde dikkatleri üzerine çeken avukat Pınar Hacıbektaşoğlu hakkında merak edilenler giderek artıyor. İşte "Pınar Hacıbektaşoğlu kimdir?", "nereli?", "hangi partiden?" ve "evli mi?" gibi soruların yanıtları:

Pınar Hacıbektaşoğlu Kimdir?

Pınar Hacıbektaşoğlu, 1972 yılında Ağrı’da doğmuştur. İlkokul eğitimini Ağrı 15 Nisan İlkokulu’nda 4. sınıfa kadar tamamladıktan sonra, ailesiyle birlikte 1980 darbesi sonrası İstanbul’a göç etmiştir. İstanbul’da eğitimine devam eden Hacıbektaşoğlu, 1990 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi’ni dereceyle kazanarak mezun olmuştur. 1995 yılında avukatlık kariyerine başlamış ve Kandemir Hukuk Bürosu’nu, avukat olan abisiyle ortaklaşa kurarak serbest avukat olarak çalışmaya başlamıştır.

Nereli?

Pınar Hacıbektaşoğlu, aslen Ağrılıdır ve 1972 yılında Ağrı’da dünyaya gelmiştir.

Hangi Partiden?

Pınar Hacıbektaşoğlu, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AKP) 25. Dönem milletvekili adayı olmuştur. Siyasi kariyerinde aktif bir rol üstlenmiş ve çeşitli toplumsal projelerde yer almıştır.

Evli Mi?

Hacıbektaşoğlu, evli olup iki çocuk annesidir. Kişisel hayatıyla ilgili detaylar da dikkat çekmektedir.

Ne İş Yapıyor?

Hacıbektaşoğlu, serbest avukat olarak kariyerine devam etmektedir. Kandemir Hukuk Bürosu’ndaki görevine ek olarak, sağlık sorunlarıyla mücadele ederken gösterdiği azim ve toplumsal konulara duyarlılığıyla da tanınmaktadır. 2016 yılında göğüs kanseri, 2020 yılında ise lenf kanseri teşhisi konmuş; ancak her iki hastalığı da başarılı tedavi ile atlatmıştır. COVID-19 pandemisi sırasında da virüse yakalanmış fakat sağlık durumu hızla düzelmiştir.

Pınar Hacıbektaşoğlu, profesyonel yaşamının yanı sıra, toplumsal duyarlılığı ile de ön plana çıkmakta ve çalışmalarını sürdürmektedir. Sağlık durumunun iyi olması, onun hem kariyerine hem de özel yaşamına olumlu bir şekilde yansımaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Exit mobile version