Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selahattin Demirtaş’ın annesi kimdir? Yaşıyor mu?

Selahattin Demirtaş’ın Anneler Günü

Selahattin Demirtaş’ın Anneler Günü Duygusal Anlar Yaşandı: Sadiye Demirtaş Hastanede Tedavi Altında

Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş’ın sağlık durumu, son günlerde dikkat çekmeye devam ediyor. 9 yıldır kronik böbrek yetmezliği ile mücadele eden Sadiye Demirtaş, geçtiğimiz günlerde solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakım ünitesine alındı.

Sadiye Demirtaş’ın Sağlık Durumu İyileşiyor

Hastanede tedavi altında olan Sadiye Demirtaş’ın sağlık durumunda iyileşme belirtileri gözlemlendi. Diyarbakır’daki hastanede 10 Ocak’tan bu yana tedavi gören Demirtaş’ın sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Dr. Şehmus Gökalp, enfeksiyon değerlerinin gerilediğini ve moral desteğinin bağışıklık sistemini güçlendirebileceğini vurguladı. Muayene sonuçlarına göre, eğer iyileşme bu şekilde devam ederse, Sadiye Demirtaş yoğun bakımdan çıkarılabilir.

Selahattin Demirtaş Anneleriyle Bir Araya Geldi

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, annesinin sağlık durumu hakkında endişelenerek yetkililere başvurdu. Aldığı izinle Diyarbakır’a getirilen Demirtaş, annesiyle bir süre geçirme fırsatı buldu. Yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşen bu ziyaret, Demirtaş ve ailesi için duygusal bir an oldu.

Selahattin Demirtaş Kimdir?

Selahattin Demirtaş, 10 Nisan 1973’te Elazığ’da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra serbest avukatlık yapmış ve insan hakları alanında aktif olarak görev almıştır. 2012 yılında HDP’nin eş genel başkanı olarak görev almış, partisiyle birlikte 2014 Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de katılmıştır. Halen çeşitli suçlamalarla yargılanan Demirtaş, tutuklu bulunduğu cezaevinde siyasi mücadelesini sürdürmektedir.

Sonuç olarak, Sadiye Demirtaş’ın durumu hakkında umut verici haberlerin gelmesi, çevresindeki herkesin yüzünü güldürdü. Sağlık durumu iyileştikçe ailesiyle ilgili yaşadığı duygusal bağlar da güçleniyor. Umalım ki, Sadiye Demirtaş en kısa süre içinde sağlığına kavuşur.