Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serap Belovacıklı kimdir? Kimle evlendi?

Serap Belovacıklı’nın Hayatı ve

Serap Belovacıklı’nın Hayatı ve Kariyeri Merak Ediliyor

Ünlü haber sunucusu Serap Belovacıklı, medya dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olarak gündeme geldi. Belovacıklı’nın kariyeri ve özel yaşamı, özellikle son dönemde merak konusu oldu. İşte, Belovacıklı’nın hayatına dair detaylar.

Serap Belovacıklı Kimdir?

Serap Belovacıklı, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olarak 2007 yılında kariyerine Olay TV’de başlamıştır. Burada haber yönetmenliği yapmış olan Belovacıklı, mesleki gelişimini BBC Eğitim Merkezi’nde aldığı diksiyon dersleri ve Basın Enstitüsü Derneği’nde katıldığı Bilgisayar Destekli Araştırma Haberciliği eğitimi ile pekiştirmiştir.

Belovacıklı, Habertürk’teki iki yıllık sürecinin ardından Akşam gazetesinin dijital editörlüğünü üstlenmiş ve yaptığı röportajlarla dikkat çekmeyi başarmıştır. Deneyim kazanmak amacıyla Artı1 TV ve TVEM’de de sunuculuk yapan Belovacıklı, 2015 yılında Yurt Gazetesi’nde gösterdiği başarı sayesinde Posta Gazetesi’nde politika editörü olarak görev almıştır.

2018 yılında Haber Global’de siyaset muhabiri olarak görev alan başarılı sunucu, TV100’de de spor programları sunmuştur. Şu anda Sözcü TV’de spikerlik yapmaktadır ve profesyonel kariyerinde önemli bir konuma ulaşmıştır.

Serap Belovacıklı Kimle Evlendi?

Son dönemde evlenmesiyle gündeme gelen Belovacıklı, ünlü siyasetçi Ümit Özlale ile hayatını birleştirdi. Ümit Özlale, İyi Parti’den İzmir Milletvekili olarak seçilmişti. Çiftin düğün tarihi ve detayları, sosyal medyada geniş bir ilgiyle karşılandı.

Serap Belovacıklı Kaç Yaşında?

Serap Belovacıklı’nın doğum tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmadığı için yaşını belirlemek şu an için mümkün olmamaktadır.

Serap Belovacıklı’nın kariyeri ve özel yaşamı, medya takipçilerinin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi